Au-pair-enciás Agency

Control your future!

0036-21-2525-225 |
SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK!

Zsuzsa vagyok, az iroda vezetője, aki a jelentkezők elhelyezését koordinálja Londonból Betty kolléganőm és más angol partnerek segítségével. Először tizennyolc évesen néztem szét AuPairként a nagyvilágban, majd 21 évesen úgy gondoltam szeretném megosztani más fiatalokkal is ezt a fantasztikus lehetőséget.

Cégünk alapjai 2002-ben születtek Budapesten, Au-pair-enciás néven, azóta is folyamatosan helyezünk el jelentkezőket Magyarországról, Romániából, Szlovákiából és Csehországból. 2008. augusztusában székhelyünket áthelyeztük Londonba és európai képviselőink segítenek a tájékoztatásban és a gördülékeny ügyintézésben. 

2012-ben áthelyeztük székhelyünket Londonba és Bespoke Childcare Solutions névre kereszteltük cégünket, aki szeretné a cégadatokat ide kattintva ellenőrizheti le.

Fontos számunkra, hogy jelentkezőink kiutazása után se szakadjon meg velük a kapcsolat, hanem továbbra is tudjunk arról, hogy éppen jól érzik magukat, vagy sem. Tehát a kiutazás utáni gondoskodás éppen úgy része munkánknak, mint a megfelelő családok közvetítése, és a velük kapcsolatos széleskörű információ szolgáltatás.

Olyan szolgáltatást igyekszünk nyújtani jelentkezőinknek, melyet magunk számára keresnénk, ha ismét AuPairnek állnánk! Célunk, hogy kint tartózkodásotok kellemes legyen!!

Sokan nem is igazán tudják, hogy az irodák miért vannak. Sok-sok lány saját szakállára vág neki a világnak; és nem egy lány volt már, aki úgy keresett meg minket Angliából, hogy nem volt ügynöke és kérte, segítsünk rajta.

Az iroda szerepe, nem csak az, hogy számodra fogadó családot találjon, hanem hogy kiutazásod után is mögötted álljon és segítsen. 


Kollégáink érted vannak - ismerd meg őket!


BETTY * Program Koordinátor * Angliai képviselet

Zsuzsa BettyÜdvözlök minden kedves látogatót a weboldalon!

Betty vagyok az Au-Pair-Enciás Angliai Program Koordinátora és a cég alapítójának, Zsuzsának köszönhetően 2012 novemberétől én is tagja lehetek az Au-pair-enciás csapatának.

Legelső utam engem is aupairként vezetett Angliába, 2012 májusában. Az érdekesség kedvéért pont az Au-pair-enciás segítségével találtam fogadó családomra, ahol lassan már 2 éve a család részévé váltam.

Nekem az aupair élet nagyon sok tanulságot és tapasztalatot nyújt nap, mint nap. Ugyanakkor olyan álmaim valósultak és valósulnak meg, amelyek régen elérhetetlenek voltak és ezeknek köszönhetően érzem azt, hogy jó helyen vagyok és igen is jó döntést hoztam, amikor ebbe belevágtam. Sikerült megtanulnom és értékelnem olyan dolgokat, amiket korábban nem helyeztem előtérbe és nem fektetettem elegendő figyelmet rá, holott igen is lényegesek és alapkövei életünknek. Továbbá sosem gondoltam volna, hogy a kisgyerekek ekkora örömmel és vidámsággal tudják eltölteni napjaimat vagy, hogy egy bocsánatkérésük mennyire szívenütő is tud néha lenni, ha valami csintalanságot követtek el.

Mint koordinátor személyes tapasztalataimmal segítem jelentkezőinket, döntéseik megszületésében, jelentkezésük folyamataiban, problémáik megoldásában, kiutazásuk leszervezésében, kint létük sikerességében és egyre gyakrabban többszörös elhelyezésükben.
Higgyétek el az a legjobb és legörömtelibb pillanat, amikor az általunk elhelyezett jelentkezők képeiken és üzeneteikben boldogság és vidámság látható és olvasható. Ez motivál minket abban, hogy jelentkezőinket úgy kezeljük és koordináljuk, hogy az aupair program életüknek egy olyan periódusa legyen, amelyre mindig is vidáman fognak emlékezni.

 
 

Miért gondoljuk úgy, hogy irodánk megfelelő jelentkezőink számára?

 • Irodánk több éve működik és folyamatosan közvetít különböző nemzetiségű fiatalokat Angliába.
 • Tapasztalatunk nem csak munkánkból adódik, hanem magunk is voltunk AuPairek
 • A közvetítéshez szükséges engedéllyel rendelkezünk
 • Leinformált családjaink vannak, melyekért angol kollégáink kezeskednek
 • Informálunk a családokról, és telefonon is beszélsz majd velük
 • Jelentkezési lapjaid leadásakor már egy kialakult képet kapunk arról, milyen fogadó családot szeretnél, így elképzeléseid alapján tudunk családot keresni Neked.
 • Olyan szolgáltatást igyekszünk nyújtani jelentkezőinknek, melyet magunk számára keresnénk, ha ismét AuPairnek állnánk!
 • Célunk, hogy kint tartózkodásod hasznosan és kellemes teljen!!

 

 

Utazásod előtt

 • Segítünk a jelentkezési anyagod / profilod összeállításában.
 • Minden kérdésedre örömmel és részletesen válaszolunk, mert „minden kérdés, jó kérdés!” és fontos, hiszen lehet először készülsz külföldre utazni.
 • A jelentkezési lapok leadását egy telefonos konzultáció követi a londoni kollégák valamelyikével, amikor egy rövid angol beszélgetésre is sor kerül.
 • Felkészítünk a családokkal soronkövetkező interjúra
 • Tippet és tanácsot adunk, hogyan nyerj el egy állást
 • Kérésedre segítünk utazásod megszervezésében
 • Informálunk a fontosabb jogszabályokról és felkészítünk a kiutazásodra olyan információkkal, melyek elengedhetetlenek a biztonságos kinttartózkodáshoz és a kezdeti beilleszkedéshez. Ezeket oktatási füzetünkben is leírjuk és utazásod előtt megkapod. Felkészítésünk szól utazásról, plusz munkavállalásról, problémamegoldásról is.
 • Átbeszéljük azon iratok listáját, melyeket utazásod előtt érdemes kiváltani, mert spórolni tudsz velük az utazáson, vagy egyéb intézmények belépőin.
 • Indulásod előtt megkapod Online AuPair Oktatási tananyagunkat, melynek elolvasására 2 heted van, és két héten belül vissza kell küldened egy gyermekfelügyeleti tesztet. Ezt kiértékeljük és sikeres eredmény esetén egy AuPair Oklevelet adunk át részedre, mely profilodat erősíti.
 • Megkapod 24-órás segélykérő-telefonszámunkat.
 • Online-tanácsadás: Ha olyan kérdésed van, ami várhat 1-2 napot, bármikor felkeresheted az irodát e-mailben. Igyekszünk leveleiteket 24 órán belül megválaszolni.
 • Természetesen megkapod más AuPairek elérhetőségét, illetve olyan helyek, klubbok, intézmények telefonszámát, melyen keresztül magyar AuPairekkel találkozhatsz, amennyiben elfog a honvágy.

 

Utazásod után

 • A kiutazás után is kapcsolatban marad az AuPairrel az iroda, gondoskodunk AuPairjeinkről. Már bevált módszer, hogy az AuPair kiutazását követő 1-4 héten belül felkeressük az AuPairt telefonon vagy e-mailben (kinek milyen lehetőségei vannak). Addigra már berendezkedtetek, a szülőkkel és a gyerekekkel is találkoztatok, és eltudjátok mondani, tetszik-e a kiválasztott család továbbra is.
 • Küldünk a fogadó családod címére, de a Te nevedre egy INGYENES SIM kártyát, így már érkezésed első napjától elérhető leszel a családod, barátok és számunkra is. (a mobil hálózatfüggetlenését még kiutazás előtt ajánlatos elvégeztetni).
 • A hosszabb távra érkezőknek; avagy a visszatérés esélyét fontolgató AuPairjeinknek karrier tanácsadással szolgálunk. (milyen tanfolyamra érdemes menni itt?, mi szükséges ahhoz, hogy 1 év után teljesállású fizetést kaphass?, stb.)
 • Megkapod más AuPairek elérhetőségét is, hogy hamar legyenek barátaid Angliában is.
 • Amennyiben kiutazásod után személyiségbeli különbségek miatt esetleges családváltásra kerülne sor, akkor itt vagyunk mögötted és segítünk. Az iroda szerepe pont az, hogy segítsen!


Nem mindegy, milyen körülmények között töltitek azt az egy évet, mellyel meg akarjátok jövőtöket alapozni. Azt egyik iroda sem garantálhatja, hogy olyan jó dolgotok lesz, mintha külföldi nyaraláson lennétek. Az AuPair pozíciót is vehetjük úgy, mint egy fix állást; ahol az emberek többsége kompromisszumokat köt a főnökével, és keményen dolgozik céljaiért. Azt kell szem előtt tartanotok, hogy a nagy célok elérése sok kis cél kitűzésén és azok elérésén keresztül vezet.

 

 

...nagyon meglepett.. mármint,hogy ennyire egyezik a család az elképzelésemhez!
Köszönöm a sok segítséget, meg hogy tegnap este számíthattam Rád az interjú alatt!
Minden rendben van itt, a gyerekeket már most imádom! A szülők pedig nagyon kedvesek és segítőkészek!
Köszönöm, hogy ilyen szuper családot találtatok nekem!!!
Ön itt van: Kezdőlap | Rólunk